Welcome to my sweet bunny blog. Follow | Dashboard



// Sweet Bunny <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5940297308308009913\x26blogName\x3dsweet+bunny\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://puteri-miza.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://puteri-miza.blogspot.com/\x26vt\x3d5842611913675197523', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
MegaGiveAway By Penmerah.com
Wednesday, 4 April 2012 | 20:12 | 4 chocolate(s)

banner format21 1024x508 MegaGiveAway By Penmerah.com

Sponsor Giveaway

1. Ziera Zain
2. Nisa Kay
3. Alyza
4. Yana Yassin
5. Amely Afandi
6. Yana Nanako
Syarat;
1. Buat entri ‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’
2. Likes Fanpages Penmerah.com
3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com.
4. Tag 3 orang kawan
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!
6. Jangan lupa Follow twitter untuk tau PENGUMUMAN SEMASA tentang GA ini.
Miza tag :
1. Aien
2. Adila
3. Lily


MAGNOLIA PERT GIVEAWAY 2012
| 19:59 | 0 chocolate(s)

http://magnoliapert.blogspot.com/2012/03/magnolia-pert-giveaway-2012.html

TARIKH TUTUP : PERTENGAHAN BULAN EMPAT, INSYAALLAH <3 



GuGurl GiveAway by Anis Athia
Saturday, 10 March 2012 | 07:23 | 1 chocolate(s)


*klik banner untuk join

syarat-syarat :
simple sahaja, anda hanya perlu
  1. buat entry bertajuk "GuGurl GiveAway by Anis Athia"
  2. copy banner di atas dan letakkan dalam entry anda serta link kan banner tersebut ke entry ini (click banner then right click, copy/save image)
  3. hantar link entry anda di ruangan comment entry ini sahaja
hadiah :

-1 hadiah misteri untuk top refferal

-1 100% pure silk shawl

-1 jam dari Vincci

-1 jot it down notebook

-1 mini floss and 1 lipbulm from The Body Shop

-2 cotton inner (green and orange) with Sunplay, Skin Aqua BB cream and 1 scarf's pin

tarikh tamat GA : 30 APRIL 2012

Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan
Thursday, 8 March 2012 | 18:08 | 4 chocolate(s)

Belt-floral-girl-skirt-favim.com-322634_large

Syarat Penyertaan :


Wajib Follow Sweet Bumblebee Blog (KLIK SINI) and Like Sweet Bumblebee Page (KLIK SINI).

Klik pada SEMUA icon-icon dibawah sebagai tanda sokongan menyokong contest ini patut diteruskan.
    

Buat satu entry bertajuk Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

Letakkan banner contest ini di post entry anda :

http://i1241.photobucket.com/albums/gg510/NorsyuhadaJohan/ContestBlogComelOhseem.png
*tekan banner untuk join 

Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka ketahuinya
Syafiqah, Amirah, CheAzza
Dah settle semua,jangan lupa tinggal link post anda di ruangan komen entry ini !


Tarikh Tutup :
16 June 2012 tepat jam 12 tengah malam

Hadiah :
Buat masa sekarang misteri,namun akan diumumkan bila tiba masanya nanti =)

Labels:


Saya Join, Pasti Dapat Doodle Part 2
Wednesday, 7 March 2012 | 19:03 | 0 chocolate(s)


1. Korang like dulu page SINI dan SINI okay
2. Buat Entry bertajuk Saya Join, Pasti Dapat Doodle Part 2
3. Letak Banner kat atas tue dalam entry korang
4. Sertakan Nama dan Warna doodle korang (1 warna sahaja)
Nama : Miza
Warna : Pink
5. Tag Rakan blogger lain (at least 2 blogger)
6. Pastue letak link entry korang tue kat ruangan komen nie
7. Tarikh tutup : Sesuka Hati i jerr nak tutup bila..hihi..

Aquapix Giveaway by Miraa Hussi
Monday, 27 February 2012 | 17:52 | 0 chocolate(s)



click banner untuk join

  1. Follow and  blog miraa *untuk perkembangan GA
  2. WAJIB LIKE GAMBAR NI *kalau tak menang maka tiada LOMO utk anda :D
  3. Share tha-thaa-thaat photo *spye lagi ramai yg like
  4. Buat entri bertajuk "Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin" beserta dgn banner yg dilinkkan terus ke entri ini *1 hadiah mistri utk top ref-feral 
  5. Tinggalkan link penyertaan ke ruangan komen di entri ini
hadiah!!

Labels:


Doodle Comel
Wednesday, 22 February 2012 | 21:48 | 2 chocolate(s)


Comel kan doodle di atas? Abg Apit yang buatkan secara percuma. Bukan senang tau nak dapat doodle percuma dengan ada nama Miza di situ. Thanks Abg Apit :)

Sambil follow blog Miza yang ini. Apa kata follow personal blog miza yang ini :

jangan lupa tekan churp² pada personal blog miza ye :)
terima kasih banyak²



← Older |
Little Bunny



Hi dear, I’m the owner of this blog. My name Nur Hamizah Bt Raihan. Just call me Miza. This blog just for contest and giveaway . feel free to leave me your footsteps . do follow me if you want. Thanks for visiting .

- Personal Blog

Tagboard

Iphone-iphone-4s-lauren-conrad-mac-macbook-pro-favim.com-276065_large



Contest and Giveaway


Contest
 I am Malaysian Cool Blogger (1 Mac 2012)
 Contest Blog Gorgeous by Raraa (1 April 2012)
 Hot Blogs' Contest by Manja (30 April 2012)
 Contest The Most Fabulous Blog (6 Jun 2012)
 Contest Blog Comel+OhSeem (16 Jun 2012)

Giveaway
 Giveaway Anis Aniesa (23 Feb 2012) 
 Mega Bloglist by Miraa Hussin (28 Feb 2012) 

 Pupel Liyana Mega Giveaway (29 Feb 2012)

My Oxygen



Credits;

4831518985_660461ec4e_z_large_large

» Basecode; Ainnad_rocks
» Designed by; Miza
» Photos; Icons; We♥It | Tumblr | Favim
» Background; Una